Nagradna igra je zaključena, nagrajence najdete v zapisniku.

_____________________________________________________________

Okrepčaj se s svojim najljubšim Žitovim sendvičem, sodeluj v nagradni igri “Pojej in zadeni” in se poteguj za super nagrade.

Če sodeluješ prek Facebooka, potem te čakajo naslednje nagrade:

  • 3 x darilna kartica Petrol v vrednosti 40 EUR
  • 1797 x lepa misel.

Če sodeluješ na Petrolovih prodajnih mestih, pa se poteguješ za nagrade:

  • 97 x darilna kartica Petrol v vrednosti 40 EUR
  • 58103 x lepa misel.

Kako lahko sodeluješ:

  • Na prodajnih mestih Petrola: Udeleženec odlepi nalepko na sendviču in tako ugotovi katero nagrado je prejel. V primeru da je udeleženec prejel nagrado darilno kartico Petrol v vrednosti 40 EUR, nalepko z izpolnjenimi podatki pošlje na naslov Podravka d.o.o. Šmartinska C. 154, 1000 Ljubljana s pripisom »Sendvič«,

ali

  • preko Facebook objave: Udeleženec sodeluje s svojo lastno sliko, na kateri je motiv najljubšega sendviča na poletnem potepanju (slika sendviča, v ozadju gore, morje …), in sliko prilepi na zid FB profila www.facebook.com/ZitoKruh. Udeleženci z objavo fotografije sami odgovarjajo za njeno avtorstvo. Med vsemi, ki bodo objavili fotografije, bomo izžrebali dobitnike 3 x darilna kartica Petrol v vrednosti 40 EUR in 1797 x lepa misel.

Žrebanje nagrajencev, ki bodo sodelovali prek Facebooka, bo 20. 9. 2017. Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani www.facebook.com/ZitoKruh.

Nagradna igra poteka od 1. 8. do 31. 8. 2017.

 

Poglej pravila in pogoje sodelovanja.